Bewonerscommissie Kudelstaart

 

Reparaties en onderhoud

Reparatieverzoeken

U kunt uw reparatieverzoek melden via  www.eigenhaard.nl of via telefoon (020) 6 801 801 Buiten kantooruren wordt u via hetzelfde nummer voor spoedeisende reparatieverzoeken doorverbonden met de Boodschappendienst. Afhankelijk van de urgentie wordt eventueel direct een (nood)reparatie uitgevoerd.

 

Liften

Veel liften hebben een automatische storingsmelder. Is dat niet het geval, meld dan de liftstoring via Eigen Haard, telefoonnummer (020) 6 801 801.

 

Verwarming en geiser

Op uw cv-installatie of geiser zit een sticker waarop het telefoonnummer staat van de desbetreffende storingsdienst. Als er geen sticker aanwezig is, kunt u de storing doorgeven via telefoonnummer (020) 6 801 801.

 

Rioolverstoppingen

Huurders uit Aalsmeer en Kudelstaart bellen met de Firma Elkro, telefoonnummer (0252) 620 042

 

Ruitbreuk

Voor ruitbreuk kunt u direct contact opnemen met Diemen Quick Glasservice via telefoonnummer (020) 6 650 205.

 

Lampen, verlichting en elektra

Als sprake is van een kapotte lamp in gemeenschappelijke ruimten, elektrische deuropener of halofoon, maar ook als er gebreken zijn aan de elektrische installatie in uw woning, kunt u bellen met de firma Unica/SDR, telefoonnummer (020) 4 082 701. Van 8.00 uur tot 12.00 uur krijgt u iemand aan de lijn. Na 12.00 uur kunt u voor noodgevallen een antwoordapparaat inspreken, u wordt dan teruggebeld door firma Unica/SDR.

 

Meer info

Wilt u meer weten over het onderhoud en reparatie van uw woning en wilt u weten waar u zelf verantwoordelijk voor bent of wat, als u die heeft, onder uw onderhoudscontract valt?


Klik dan op deze hyperlink en lees de folder Onderhouds ABC van Eigen HaardHomeWelkom.html
DB en LedenLeden.html
WWWWWW.html
DocumentenDocumenten.html
Foto’sFotos.html
LinksLinks.html
Kont@ktContact.html
Tot ziensTotziens.html
Reparaties
NieuwsbriefMailformulier.html